Top
10 Bijzondere momenten van fans met hun sportheld - Blog Internet Sportclubs
fade
4133
post-template-default,single,single-post,postid-4133,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

10 Bijzondere momenten van fans met hun sportheld

10 Bijzondere momenten van fans met hun sportheld

Droom jij er ook van om jouw idool te ontmoeten? Een aantal bekende sporters verraste hun fans op een wel heel bijzondere manier. Wees altijd voorbereid, want wie weet staat jouw held ineens voor je neus. 

 

Dakloos

Cristiano Ronaldo verraste vorig jaar een jonge fan op straat. Vermomt als dakloze daagde hij het jongetje uit voor een potje voetbal. Daarna haalde hij zijn pruik van zijn hoofd en trok hij zijn plak snor af en gaf de jongen een gesigneerde bal en een dikke knuffel.

 

Op jacht

Een 24-jarige Suli hoorde op het strand van Ibiza dat de jacht van Messi op één kilometer van de kust voor anker lag. De jongen besloot het er op te wagen en zwom naar de jacht toe. Messi stuurde hem niet weg, maar nodigde hem uit aan boord. Suli nam zijn telefoon mee in een plastictasje, maar die overleefde de zwemtocht niet. Messi liet zijn personeel een foto maken en deze later naar Suli toesturen.

 

Selfie time

Voor de Grand Prix van Oostenrijk besloot Max Verstappen een kijkje te nemen op de supporters tribune van de Red Bull Ring en nam uitgebreid de tijd om met iedereen een selfie te nemen.

 

Medaille

Wesley Sneijder won in augustus de Turkse Super Cup van Besiktas. Na afloop van de medaille uitreiking besloot Sneijder om zijn medaille niet zelf te houden, maar hem aan een fan in een rolstoel te geven.

 

Het shirtje

Neymar Jr. verraste een jonge fan na de wedstrijd tegen Sporting Gijon door hem zijn shirt te geven. De jongen is groot fan van Sporting Gijon, maar kon zijn tranen niet bedwingen toen de sterspeler van FC Barcelona hem het shirt overhandigde.

 

Feestje

Na zijn overwinning op de 200 meter tijdens de Olympische Spelen in Rio was sprinter Usain Bolt wel in voor een feestje. Hij besloot zijn gouden plak te vieren met zijn fans en nam een selfie met ze.

 

De rollen zijn omgedraaid

Tennisser Novak Djokovic is ondanks zijn grote succes heel gewoon gebleven. Dat blijkt wel, als hij tijdens Roland Garos van plek wisselt met de ballenjongen. Tijdens een harde regenbui houdt de ballenjongen een paraplu voor de toptennisser vast. Djokovic is wel in voor een geintje en besluit van functie te wisselen.

 

Emotionele kerst

Voor de kerstspecial van een televisie show in Brazilië mocht David Luiz één van zijn grootste fans verrassen met een door hem gesigneerd voetbalshirt. Toen Luiz door de deuren kwam begon het jongetje spontaan te huilen. De voetballer hield het daarna zelf ook niet meer droog.

 

Dubbelganger

Dit keer was het niet de held die de fan verraste, maar de fan die de held verraste. Tijdens de eerste helft van de wedstrijd tussen Manchester United en Leicester City bestormde een look-a-like van Zlatan het veld. De twee mannen hadden even een onderonsje tot de dubbelganger werd afgevoerd door de stewards.

 

Tattoo

Een fan van de Juventus keeper Buffon liet een tattoo zetten met een portret van de sluitpost.  Dat kon de Italiaan niet aan zich voorbij laten gaan en besloot een bezoek te brengen aan de tattoo shop terwijl het plaatje werd gezet.

 

Heb jij jouw sportheld wel eens ontmoet? Deel jouw ervaring met ons in een reactie.

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.