Top
Met deze voetbalschoenen scoren de sterren - Blog Internet Sportclubs
fade
4348
post-template-default,single,single-post,postid-4348,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Met deze voetbalschoenen scoren de sterren

Met deze voetbalschoenen scoren de sterren

Goed voetballen doe je op goede voetbalschoenen. Hoe comfortabeler de schoen, hoe beter jij je kunt concentreren op het spel. Dat weten ook de grote sterren van de voetbalvelden. Zij spelen daarom alleen met de beste schoenen. Wil jij net zo goed worden als Ronaldo, Messi of Zlatan Ibrahimovic? Lees dan hier welke schoenen zij dragen, zodat jij na de winterstop met de perfecte schoen het veld op stapt.

 

Ronaldo

Christiano Ronaldo speelt al jaren op de Nike Mercurial voetbalschoenen. Hij ontwerpt tegenwoordig zelfs zijn eigen voetbalschoenenlijn bij het merk en omdat hij zo weg is op deze schoenen verbond hij zich dit jaar levenslang aan het merk Nike.

 

Messi

Ronaldo’s grootste concurrent Lionel Messi speelt op de F50 Adizero schoenen van adidas. Net als Ronaldo heeft Messi een eigen voetbalschoenenlijn. Met deze kleurrijke modellen evenaar je het balgevoel en de techniek van de kleine Argentijnse dribbelaar en omzeil je de verdediging zonder moeite.

 

Antoine Griezmann

De aanvaller van Atletico Madrid wordt gesponsord door het merk Puma. Hij speelt dit jaar op de Evospeed schoenen, die speciaal zijn ontworpen voor snelle en behendige spelers op het veld. Met deze schoenen schoot Griezmann dit jaar al meerdere keren raak. Zijn typerende manier van juichen gebruikte Puma dit jaar daarom in hun deodorant commercial.

 

 

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic wisselde dit seizoen niet alleen van club, maar ook van sponsor. De sterspeler van Manchester United droeg eerst Puma aan zijn voeten, maar speelt nu met de schoenen van adidas. In tegenstelling tot Messi heeft Zlatan nog geen eigen schoenenlijn bij het merk.

 

Pepe

De verdediger van Real Madrid weert alle aanvallers op de schoenen van Umbro. Hij werd er deze zomer zelfs Europees Kampioen op met het Portugese elftal. Pepe is eigenlijk Braziliaans, maar kreeg in 2007 een Portugees paspoort en speelt sindsdien samen met Ronaldo in de nationale Portugese voetbalploeg.

 

Davy Klaassen

In 2014 tekende Davy Klaassen een 6-jarig contract bij sportgigant Nike. Bij Ajax zijn jeugdspelers verplicht om met de materialen van adidas te spelen. Wanneer een speler de overstap maakt naar Jong Ajax of Ajax 1 zijn ze vrij om te kiezen met welk merk ze spelen. Davy Klaassen koos net als Anwar El-Ghazi voor Nike.

 

Luuk en Siem de Jong

Adidas is het gelukt om broertjes Luuk en Siem de Jong van PSV te contracteren. De broers spelen beide op de Ace lijn van het merk. Naast dat ze nu in het zelfde kleur shirt spelen, spelen ze ook op dezelfde fel gele schoenen.

 

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.